Loading...
      Jeg har nu fået behandling af Lotte i Akuklinikken 3 gange, og det er simpelthen så dejligt. Lotte forstår at skabe ro og velvære omkring sig, man føler sig i gode hænder og hendes baggrund er medvirkende til at hun har mange nuancer ind over behandlingen fra både vestlig og kinesisk medicin. Her er man som klient respekteret, og man ved at Lotte ikke presser på med en særlig ideologi. Jeg bliver behandlet for højt blodtryk og får kopmassage for hovedpine, og jeg svæver der fra. Mange hilsner Dorthe        
      Hej søde Lotte Du er meget i mødekomme og lyder på mine problemer med min krop i min overgangsalder mit vand i kroppen og hedderetur som jeg har sødet hjælp til. Du får mig til at være helt rolig i behandling med nål og jeg mærker næsten ikke nål. Efter mine behandling hos dig kan jeg se en forandring på min korp og mærk at jeg få det maget beder og offer har jeg tab et kg. dagen efter. Jeg kan kun andbeflale dig :) Kh Bente Brønnum        
      Jeg har haft en helt fantastisk positiv oplevelse hos Akuklinik Nørreslet. Jeg har følt mig tryg i hænderne på Lotte Nørreslet, der har givet mig en yderst professionel behandling. Lotte brænder for sit arbejde og det mærker man straks, jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.        
      Jeg har prøvet akupunktur hos Lotte, fordi jeg havde en tennisalbue. Akupunktur med lidt strøm fra et lille apparat viste sig at være meget effektiv og det kan jeg varmt anbefale Vh Lars        
      Lotte var meget grundig i sin forundersøgelse og behandling og fortalte om betydningen af alt hun foretog sig. Lotte skabte straks en tryg og imødekommende ramme for undersøgelse og behandling. Lotte virker særdeles kompetent til sit job, så jeg kan varmt anbefale hende.        
      "Professionel og samtidig personlig behandling. Lydhør og hjælpsom så man får lige det man har brug for. Dejlig sted, som jeg varmt anbefaler. "    
     

"Mine varmeste anbefalinger til Lotte og Akuklinik Nørreslet; Lotte forstår på bedste vis at kombinere de sundhedsfaglige kompetencer hun har fra sin sygeplejerskefaglige tilgang med den særlige holistiske tilgang fra sin akupunkturuddannelse og sat sammen med hendes dybe viden om naturlig og samtidig effektiv hud- og sundhedspleje. Lotte sørger for fra gang til gang at målrette behandlingerne med de forskellige elementer, hvor det giver størst effekt og mest mening. Som kunde føler man sig altid tryg, veltilpas og godt hjulpet - og så skader det jo ikke, at mand og børn synes man ser bedre ud :-)" 

 

   
      "Akuklinik Nørreslet. 5 timer · Farum : Nåle-tid. "Teknisk set" har jeg egentlig svært ved at tro på akupunktur ... problemet med Lotte er at hun modbeviser min skepsis. Jeg ved ikke hvordan, men det gør en mærkbar forskel på den virkeligt gode måde. "      
     

"Akupunktur og healing hos Lotte er noget af det bedste, som man kan gøre for sig selv. Hun tilrettelægger en behandling, som passer til din krop og dit sind sådan, at du hurtigt får boostet din energi og dit selvværd. Behandlingerne hos Akuklinikken har givet mig en indre styrke og balance, som har gjort mig gladere, mindre bekymret og mere optimistisk i min hverdag." 

 

     
     

"Jeg har i længere tid døjet med en heftig spændingshovedpine, som normalt kun gik væk, hvis jeg over længere tid gik med mine briller. Jeg gik til Lotte i ren og skær desperation, fordi en barsel med en lille unge på armen ikke giver frihed til at passe nok på sig selv. Lotte kortlagde alle mine tendenser, finurligheder og skavanker med mig, hvorefter hun satte nåle forskelige steder i min nakke og mit ansigt. Jeg kunne intet mærke, og jeg blev guidet gennem hele behandlingen, så jeg vidste, hvad der skete hvornår. Meget betryggende! Da jeg gik fra Lotte, var jeg nærmest vægtløs og kunne have lagt mig ned i toget og sovet fra alt! Jeg skal have et par behandlinger endnu, men det er fantastisk, hvor meget det lettede efter blot en behandling. Jeg anbefaler Lotte på det stærkeste - du er i gode hænder, med god, hyggelig stemning og præcis behandling."

 

     
      "En rar oplevelse, seriøs og imødekommende behandling i venlige omgivelser God effekt af smertebehandling, kommer gerne igen."