Loading...

Ring for oplysninger og tidsbestilling : Tlf : 20970030 

 

Akupunktur er en helhedsorienteret behandlingsform, som arbejder med kroppens energier, og er grundliggende en yderst harmoniserende og balancerende behandling for krop og sjæl. 

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.

Såvel "små" som "store" problemer kan behandles og lindres - forvredne ankler, bivirkninger i forbindelse med kemoterapi, fertilitetsproblemer, emotionelle ubalancer, stress, ..... og meget meget mere.

 

 

Frem for alt, tager akupunkturen udgangspunkt i HELE mennesket: fysik, psyke, og emotioner hænger hovedsagligt uadskilligt sammen - et fysisk problem fører oftest et emotionelt aspekt med sig.. et emotionelt problem vil oftest udløse et fysisk problem. 

Akupunktur behandler altid alle aspekterne - oftest indenfor samme behandlingsrække. Man kommer "hele vejen rundt" når det er akupunktur, man vælger som behandlingsløsning. Dog altid med visse modifikationer ! - dvs, for at få behandling for en tennisalbue, behøver man ikke frygte at skulle vende barndommens oplevelser, for at få bugt albuegenerne :) ..... Det aspekt kan man OGSÅ godt vende, men igen :  det er ikke et "must" for effektiv behandling, og det er dig der vælger hvilke aspekter der skal trækkes frem, når du er til behandling hos mig :)  

 

 

 

 

 

WHO (Verdens Sundheds Organisationen) skriver følgende i deres rapport om akupunkturs virkning:

”I modsætning til mange andre traditionelle metoder til behandling, som har tendens til at være specifikke for deres nationale eller kulturelle kontekst, er akupunktur blevet brugt i hele verden, især siden 1970'erne. Til dato har moderne videnskabelige undersøgelser fastslået at akupunktur blandt andet har følgende virkninger”:

  • Inducerer analgesi (virker smertestillende)
  • Beskytter kroppen mod infektioner
  • Regulerer af forskellige fysiologiske funktioner

Hvis du vil vide mere kan på læse WHO´s rapport fra 1996: ACUPUNCTURE: REVIEW AND ANALYSIS OF REPORTS ON CONTROLLED CLINICAL TRIALS

 

 

 

 

 

 

 

Book tid hos mig via : 

www.akuklinik.duxclouding.dk/booking

 

eller ring på Tlf 20970030  

 
Klinikkens adresse : 
Kirkegade 3, 3300 Frederiksværk

Gode parkeringsforhold og 5 minutter fra Frederiksværk station. 

 
Åbningstider i Klinikken:
Mandag 9-17, Tirsdag 9-17, Onsdag lukket, Torsdag 9-17, Fredag 9- 15, Lørdage efter aftale. 

 

Navn:
E-mail: