Loading...

TLF: 20970030 

Nedenfor har jeg listet blot et udpluk af det akupunktur kan afhjælpe : 

  • akupunktur for SMERTEPROBLEMATIKKER, - både pludseligt opståede og de mere langvarige smertetilstande - fx har mine akupunkturbehandlinger mindsket eller behandlet hold i nakke/ryg, tennis/golfalbue, muskelsmerter, gigtsmerter, idet hele taget er akupunktur særdeles effektiv når smerter skal lindres. 
  • akupunktur for STRESS
  • akupunktur for HOVEDPINE: det være sig akupunktur mod spændingshovedpine, migræne, stresshovedpine, og alle de andre former der kan fremkomme hos det enkelte menneske. 
  • akupunktur for KVALME - akupunktur mod fx kvalme i forbindelse med kemoterapi, kvalme i forbindelse med graviditet, eller "blot" kvalme uden umiddelbar årsag. 
  • akupunktur for MAVE/TARM GENER, - forstoppelse ? Diarre ? Døjer du med mavesårsproblemer eller meget "syre" i mave/spiserør, vil du kunne få stor gavn af akupunktur, og du vil kunne mindske indtagelse af syrenedsættende og mavesårsmedicin.
  • akupunktur for BLODTRYKS & HJERTEPROBLEMER
  • akupunktur for UNDERLIVSPROBLEMER, - kvinder i alle aldre har i perioder underlivsproblemer. Jeg har oplevet at kvinders blødningsuregelmæssigheder ( for lille og for store blødninger fx), smerter i forbindelse med menstruation blev formindsket eller helt fjernet. Gentagne gener med svampeangreb, evt generende bakterie angreb kan også forsøges afhjulpet med akupunktur som supplement til andre tiltag (livsstilsændring, kosttilskud etc). Problemer med vandladning, hyppige blærebetændelser, nedfalden blære eller livmoder giver mange gener som vil kunne afhjælpes med akupunktur. 
  • akupunktur for FØLELSESMÆSSIGE PROBLEMER, - menneskets sind er mangfoldigt, og vi oplever alle "op og nedture" i vores emotionelle liv. Det behøver ikke være diagnostiserede tilstande man kommer til akupunktur for. Det kan være følelsen af energitab, ængstelse, "blues/ked af det hed", sorgbearbejdelse, chok, eller "bare" alm dårligt humør, og fornemmelsen af modløshed og udbrændthed.  Akupunktur for depression har vist sig effektiv på den måde, at antidepressiv medicinsk behandling har kunnet nedtrappes (selvfølgelig i samråd med egen læge). Det der udmærker sig ved akupunktur for følelsesmæssige problematikker er, at det er en blid, men særdeles effektiv og BIVIRKNINGSFRI behandling for også de emotionelle problematikker. 
  • akupunktur for ALLERGI, - hvis man sørger for at starte 2-3 måneder før allergi sæsonen, er akupnktur rigtig effektiv mod de allergi gener man oplever. 
  • akupunktur for SØVNPROBLEMER 

Listen ovenfor er jo slet ikke fyldestgørende, så tøv ikke med at ringe til mig og få en ærlig snak om jeg tænker mine akupunkturbehandlinger kunne have effekt på lige netop dit problem :) - du er så velkommen, en snak koster jo ikke noget :) 

Jeg udfører tillige kosmetisk ansigtsakupunktur, som kan virke som en foryngelseskur idet ansigtsakupunkturen kan løfte "hængende" ansigtspartier (kinder, hage), kan virke rynkereducerende, og genskabe sund glød og udståling i ansigthuden - alt i alt naturligt smuk uden brug af kemikalier og kirurgi. Behandlingerne er desuden særdeles effektive til bekæmpe særlige problematikker i ansigtshuden. Du kan læse mere om disse behandlinger, som jeg har sammensat unikt, med brug af andre metoder udover akupunkturnålene, for netop at opnå et synligt og holdbart resultat . Hvis du vil vide mere om dette naturlige alternativ til botox og fillers klik hen på min side specielt beregnet til dette : 

dermaskin.dk

 

Mit tlf nr  : 20970030

 

Min mail adr  : info@akuklinik.dk

 

 

Book en tid hos via : 

www.akuklinik.duxclouding.dk/booking 

 

 

 

 

Navn:
E-mail: